Waar zorgen zorgenloos verlopen

Anita van Overveld uitvaartzorg Valkenswaard

Een lokale kleinschalige particuliere en persoonlijke uitvaartonderneming van deze tijd die vertrouwd is met de mensen in Valkenswaard voor het regelen van uitvaarten, begrafenissen of crematies. Dat wilde u als inwoner van Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft graag terug.

Ik hoop met Anita van Overveld Uitvaartzorg in deze behoefte te voorzien. Als geboren en getogen “Valkenswirtse” ken ik de gebruiken en locaties niet alleen in de eigen gemeente maar ook in de omliggende dorpen. Doordat ik gevestigd ben in Valkenswaard kan ik snel reageren wanneer u mij belt voor het melden van een overlijden.

In mijn werk heb ik altijd geprobeerd om mensen te helpen zoals ik zelf ook graag geholpen wordt. Met warmte, gevoel en vertrouwen. Met ouderwetse betrokken- en verbondenheid. Met vakkennis, transparantie en zeggenschap. Wanneer ik de uitvaart van uw dierbare verzorg zult u als nabestaanden merken dat ik toegankelijk ben en open sta voor al uw vragen en persoonlijke wensen.

U kunt maar één keer afscheid nemen en dat moet goed zijn. Ik ervaar het als een voorrecht om u bij te mogen staan in deze verdrietige dagen en daarom kunt u er op rekenen dat de uitvaart tot in de puntjes verzorgd zal zijn.