Waar zorgen zorgeloos verlopen

Sinds 2014

Uitvaart Valkenswaard

Anita van Overveld Uitvaartzorg: Persoonlijke en Kleinschalige
Uitvaartonderneming in Valkenswaard

Bij Anita van Overveld Uitvaartzorg staat persoonlijke benadering centraal. Als een kleinschalige, particuliere uitvaartonderneming, gevestigd in het hart van Valkenswaard, begrijpen wij de wensen en behoeften van de lokale gemeenschap. Wij zijn er voor u om uitvaarten, begrafenissen en crematies met zorg en aandacht te regelen.

Lokale Kennis en Betrokkenheid

Als geboren en getogen “Valkenswirtse” ben ik vertrouwd met de gebruiken en locaties in Valkenswaard en de omliggende dorpen zoals Dommelen, Borkel en Schaft. Dit stelt mij in staat om snel en adequaat te reageren bij het melden van een overlijden en om passende uitvaartdiensten te bieden die aansluiten bij de wensen van de nabestaanden.

Warmte, Gevoel en Vertrouwen

Bij Anita van Overveld Uitvaartzorg streven we ernaar om mensen te helpen zoals we zelf ook graag geholpen zouden willen worden: met warmte, gevoel en vertrouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door ouderwetse betrokken- en verbondenheid, gecombineerd met vakkennis, transparantie en zeggenschap. Wij staan open voor al uw vragen en persoonlijke wensen, zodat de uitvaart een waardig en persoonlijk afscheid wordt.

Tot in de Puntjes Verzorgd

Een afscheid neemt u maar één keer, en dat moet goed zijn. Wij zien het als een voorrecht om u bij te staan in deze moeilijke dagen. Bij Anita van Overveld Uitvaartzorg kunt u rekenen op een uitvaart die tot in de puntjes verzorgd is, waarbij wij zorgen voor een waardig en respectvol afscheid van uw dierbare.

Neem Contact Op

Bent u op zoek naar een persoonlijke en vertrouwde uitvaartonderneming in Valkenswaard? Neem dan contact op met Anita van Overveld Uitvaartzorg. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden in deze verdrietige periode.

Voor een warme, betrokken en professionele uitvaartzorg in Valkenswaard en omgeving kiest u voor Anita van Overveld Uitvaartzorg.