Beoordelingen

Hoe groter een onderneming hoe belangrijker een keurmerk kan zijn ter controle van de kwaliteit op diverse vlakken.

Voor een kleinschalige onderneming als Van Overveld Uitvaartzorg staat kwaliteit, transparantie en betrokkenheid altijd hoog in het vaandel
en hoop ik u te helpen op de manier waarop ik zelf ook graag geholpen wordt. Met aandacht en de meest grote zorg.

Uw  beleving in onze samenwerking is ontzettend belangrijk en is voor mij
“mijn persoonlijk keurmerk.”
Daarom nodig ik u van harte uit om uw beoordeling te delen via dit gastenboek.

Vorige week heb je de crematie van mijn man, onze (schoon)vader en opa Bert Sanders verzorgd. Al gelijk bij het eerste contact gaf je ons een fijn en vertrouwd gevoel, niet alleen door je kennis van zaken, maar ook door je persoonlijke aanpak. Ook met de kinderen was je heel rustig en duidelijk over wat er ging gebeuren, waardoor die op hun eigen manier en in hun eigen tempo afscheid hebben kunnen nemen.

We kijken terug op een mooi afscheid waar we met jouw begeleiding op ons eigen manier invulling aan hebben kunnen geven.
Anita, bedankt voor alles!

Familie Sanders

Anita we willen je graag bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt en betekend hebt vanaf het moment dat je bij ons binnen kwam. Het waren dagen met heel veel geregel maar jouw manier van doen hield ons op de rit. Je trok ons op met jouw glimlach elke keer terug naar wat we moesten bespreken en dat valt in ons chaotische gezin niet mee, we lachen er nog steeds om. Dankjewel dat je ons vroeg of we gebruik wilde maken van de koelplaat of balsemen, we hadden er zelf nooit over nagedacht, zoals we over zoveel dingen nooit hadden nagedacht.

Dankjewel voor de mooie kaart en eigenlijk dankjewel voor alles , voor jouw warmte en betrokkenheid die zelfs door de mensen die we hadden uitgenodigd werd gevoeld. Zoveel mensen die ons zeiden wat was het toch een mooie dienst en wat was dat een vriendelijk vrouwke en wat deed ze dat toch mooi met de kinderen. Onze kiendjes missen je nog steeds Anita. Heel veel groetjes en kei bedankt voor alles,

José, onze kinderen en alle kleinkinderen

Dank je wel Anita voor de aandacht die je gegeven hebt met het afscheid van ons moeder.
Je hebt de sfeer goed aangevoeld en het afscheid geweldig geregeld.

Henk van den Boogaard / Valkenswaard

Uw beleving telt

U kunt uw reactie achterlaten op onderstaand formulier.