Gastenboek

Hoe groter een onderneming hoe belangrijker een keurmerk kan zijn ter controle van de kwaliteit op diverse vlakken.
Voor een kleine onderneming als Van Overveld Uitvaartzorg staat kwaliteit en betrokkenheid altijd hoog in het vaandel.

Uw  beleving is wat telt en is voor mij mijn persoonlijk keurmerk.
Daarom nodig ik u van harte uit om uw verhaal en bevindingen te delen via dit gastenboek.

Mijn vader is 16 maart overleden. Door corona mochten we heel weinig. 50 Mensen op de crematie en ga zo maar door. Anita kwam met opties waar ik op dat moment niet aan gedacht had. Twee diensten, 1 in de kerk en 1 in het crematorium.

Ik ben zo blij dat we een mooie en waardevolle uitvaart hebben gehad. Zijn stok en zijn klompen waren erbij. Het dialect waar mee gesproken werd door Anita, helemaal in wat wij wilde en zeker hoe ons pap was. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
We horen niks als goede reacties van de mensen die de livestream hebben gezien. Zo rustig, zo betrokken, zo positief.

Ik en de rest van de familie raden Anita daarom aan omdat: Niks is te gek en alles is bespreekbaar. Ze komt zelf met ideeën. Gewoon zoals (in ons geval) wij zijn.
We kijken terug op een mooi afscheid. Top anita!

Hermien Smolders / Waalre

Dankzij de warme en zorgvuldige begeleiding van Anita
hebben we een mooi, warm en intiem afscheid gehad van ons pap.
Anita had goede tips en fijne aanvullingen, met ruimte voor eigen ideeën en invullingen.
Ze hield de vaart er goed in en gaf ons daarbij ook meer dan genoeg ruimte voor ons verdriet.

Ondanks het verdriet zijn we dankbaar voor deze week van afscheid.
Anita, dank voor je kundigheid en respect.

Els, Judith, Jessica en Ellen Verbeek / Valkenswaard

Vorige week heb je de crematie van mijn man, onze (schoon)vader en opa Bert Sanders verzorgd. Al gelijk bij het eerste contact gaf je ons een fijn en vertrouwd gevoel, niet alleen door je kennis van zaken, maar ook door je persoonlijke aanpak. Ook met de kinderen was je heel rustig en duidelijk over wat er ging gebeuren, waardoor die op hun eigen manier en in hun eigen tempo afscheid hebben kunnen nemen.

We kijken terug op een mooi afscheid waar we met jouw begeleiding op ons eigen manier invulling aan hebben kunnen geven.
Anita, bedankt voor alles!

Familie Sanders

Anita we willen je graag bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt en betekend hebt vanaf het moment dat je bij ons binnen kwam. Het waren dagen met heel veel geregel maar jouw manier van doen hield ons op de rit. Je trok ons op met jouw glimlach elke keer terug naar wat we moesten bespreken en dat valt in ons chaotische gezin niet mee, we lachen er nog steeds om. Dankjewel dat je ons vroeg of we gebruik wilde maken van de koelplaat of balsemen, we hadden er zelf nooit over nagedacht, zoals we over zoveel dingen nooit hadden nagedacht.

Dankjewel voor de mooie kaart en eigenlijk dankjewel voor alles , voor jouw warmte en betrokkenheid die zelfs door de mensen die we hadden uitgenodigd werd gevoeld. Zoveel mensen die ons zeiden wat was het toch een mooie dienst en wat was dat een vriendelijk vrouwke en wat deed ze dat toch mooi met de kinderen. Onze kiendjes missen je nog steeds Anita. Heel veel groetjes en kei bedankt voor alles,

José, onze kinderen en alle kleinkinderen

Dank je wel Anita voor de aandacht die je gegeven hebt met het afscheid van ons moeder.

Henk van den Boogaard / Valkenswaard

Beste Anita,

Het was alsof ik mezelf hoorde toen je mijn toespraak voorlas bij de crematieplechtigheid van Ben Haanappel. Ik was meer dan aangenaam verrast. Je hebt precies weergegeven wat ik bedoelde te zeggen. Hiervoor dank ik je uit het diepst van mijn hart.

Mijn zwager Ben betekende veel voor me. Het was heel verdrietig dat ik er niet bij kon zijn om afscheid te nemen. Het heeft me getroost dat je de ‘honneurs’ hebt waargenomen.

Met hartelijke groet, 

Katrina Andriessen

Anita heeft ons enorm geholpen. Alles was perfect geregeld.
Nogmaals onze hartelijke dank.

Fam. Nieuwenhuizen / Valkenswaard

Ruim een maand geleden overleed onze moeder. Ik spreek namens mijn 5 broers. We kunnen nu inmiddels wat meer terugkijken en navoelen wat er in die maand is gebeurd. Wat als gevoel beklijft is het mooie afscheid wat we van moeder hebben kunnen nemen. Een groot aandeel hierin heeft Anita van Overveld Uitvaartzorg gehad. Anita kwam direct al bij de eerste ontmoeting over als oprecht betrokken en het viel op de tijd die ze neemt om naar ons te luisteren. Ze begreep het verdriet en ging er menselijk mee om. Anita is in staat om de behoeftes van een mooi en gewenst afscheid voor moeder, die door het verdriet op dat moment wellicht niet goed kunnen worden uitgesproken, te doorgronden en het begrijpelijk en helder te kunnen vertalen in iets tastbaars.

Ook fijn is dat we altijd één contactpersoon hadden en dat was Anita zelf. Ze heeft ons vele malen bezocht en was altijd bereikbaar voor onze vragen. Ik weet nu zeker dat de kleinschaligheid van Van Overveld Uitvaartzorg juist een groot voordeel is. Steeds zocht Anita naar de beste oplossing voor ons, de nabestaanden. Ze dacht aan zaken die we zelf absoluut gemist zouden hebben en die het afscheid mooier maakten. Zoals streamen van de kerkdienst en inschakelen van een geluidstechnicus etc.

Stressbestendig en rustig, in staat om immer het totaaloverzicht in de gaten te houden, professioneel en menselijk, efficiënt en liefdevol, en omringd door uitstekende medewerkers. Ook de prijsopgave was fair, en werd eerlijk en vooraf helder gecommuniceerd.

We krijgen onze moeder niet meer terug. Het verdriet is groot. Maar we zullen met gepast genoegen terugdenken aan het mooie afscheid van moeder. Anita, ik en mijn 5 broers zijn je daarvoor dankbaar.

Gerard van den Boogaard / Valkenswaard

Wij willen graag onze dank laten blijken voor je liefdevolle zorgen tijdens de uitvaart van onze oma Mien.

We hebben de uitvaartdienst teruggekeken en een traantje gelaten bij het terugblikken op deze bijzondere dag. We waren ontzettend blij dat de opnames zo helder waren en zijn onder de indruk van het beeldkwaliteit. Daarvoor ook onze complimenten aan de mensen van de techniek en ondersteuning. Hierom hebben ook de mensen thuis passend afscheid kunnen nemen van Mien.

Nogmaals bedankt voor je zorgzame service en betrokkenheid.

De kleinkinderen van Mien van den Boogaard

Anita heeft ons niet alleen enorm geholpen met het organiseren van de uitvaart
van mijn echtgenoot en onze papa, maar deed dit ook op een bijzonder prettige en persoonlijke manier.
Zij heeft zich enorm ingespannen, ver boven onze verwachtingen, om een hele mooie uitvaart te verzorgen.

Wij bevelen Anita dan ook van harte aan en geven haar een 10.

Fam Hendriks

Ik ben Anita intens dankbaar voor de wijze waarop zij alles wat er kwam kijken bij het overlijden en het afscheid van mijn moeder, tot in de kleinste details vorm heeft gegeven.

Vanaf het moment waarop ik op haar website keek, was het duidelijk 
dat Anita’s persoonlijkheid naadloos aan zou sluiten bij de karakteristieken van mijn moeder; warm en betrokken.

De fijne manier waarop zij met onze familie al voor het daadwerkelijke moment van overlijden in gesprek ging en ons daarbij alle ruimte gaf om de te nemen besluiten in rust vast op een rij te zetten, is typerend voor de persoonlijke manier waarop zij haar eigen kleine uitvaartorganisatie runt.

Anita heeft niets aan het toeval over gelaten, heeft overal aan gedacht, heeft een uitgebreid netwerk met mensen die haar enorm waarderen om haar manier van werken en heeft het draaiboek voor de dienst tot in de puntjes telkens aangepast. En ze was er voor ons op alle momenten waarop dit nodig was. De afscheidsdienst was prachtig, helemaal compleet en heeft mijn moeder in alle opzichten eer aan gedaan.

Lieve Anita: ook namens Ruud en Elise en Iris wil ik je hiervoor enorm bedanken!

Anneke Kortink

Anita, ondanks de moeilijke Coronatijd heb je de uitvaart van mijn oma heel warm en hartelijk verzorgd. Het was heel persoonlijk in eigen omgeving met alleen onze familie. Mede dankzij jou, in deze vervelende tijd, hebben we haar een waardig afscheid gegeven.
Dank voor alles, lieve Anita!

Dayenne

Anita heeft een mooi, waardig en vooral persoonlijk afscheid verzorgd van onze moeder. Vanaf het eerste moment, midden in de nacht, was ze paraat. Door haar creativiteit en ervaring hebben we op verrassende wijze een maatwerk afscheid gekregen.

In haar werk is ze open, eerlijk, respectvol, duidelijk en betrokken. Ondanks het verlies en verdriet kijken we terug op mooie en onvergetelijke dagen die Anita door haar vakmanschap mede mogelijk heeft gemaakt. Dat alles doet ze voor een alleszins redelijk prijs, waardoor we haar van harte aanbevelen.

Familie Heijnen

Hoe mooi en prachtig is het om in deze periode waarin we zitten, afscheid van onze dierbare mogen nemen op een hele bijzondere en persoonlijke manier. Hier heeft Anita van Overveld een grote en belangrijke rol in gespeeld, om een geweldig afscheid van ons mam, oma, grootmoeder, te realiseren.

De regels waren, niet meer dan 30 personen, maar wat intiem was het, geweldig. Gewoon thuis, onder elkaar, met een kop koffie en iets lekkers erbij. Precies zoals ons mam wou. Mensen om ons heen vroegen en zeiden: het is wel moeilijk en vervelend he, om op deze manier afscheid te nemen , er mag bijna niets.

Ik zal heel eerlijk zijn, het is de mooiste begrafenis geweest tot nu toe, intiem persoonlijk en wat heerlijk om op zo’n moment van rouw afscheid van je dierbare te kunnen nemen in een kleine kring zonder rekening te moeten houden met andere maar alleen maar met mensen die echt van mijn moeder hielden en zij van hun, zonder verplichtingen. Maar “gewoon” zoals ons mam ook was.

Nogmaals Anita, hartstikke bedankt dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt om in deze situatie van Corona, de begrafenis zo waardevol, intiem en persoonlijk te hebben gemaakt, met mooie herinneringen. Je hebt het respectvol en super georganiseerd.

Familie Wijnhoven

Lieve Anita,
We hebben je leren kennen via een goede vriendin van ons en zij heeft niets te veel gezegd. Het eerste gesprek per telefoon voelde direct goed en diezelfde avond heb je dat gevoel nog meer versterkt. Ondanks deze nare tijd kijken wij terug op een heel warm en liefdevol afscheid van onze moeder en oma, dat door jouw oprecht medeleven en creativiteit een afscheid is geworden dat ver uitsteekt boven de standaard. Onze hartelijke dank voor al jouw goede zorgen.

Familie Brangers / Valkenswaard

Lieve Anita,
Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de afgelopen week. Ondanks de bizarre tijden waarin we nu leven heb je ons, maar vooral ons mam, oma en overgrootmoeder met heel veel respect en liefde behandeld. Daardoor was afgelopen zaterdag een heel warm afscheid mogelijk, waar we nu met veel dankbaarheid en mooie herinneringen op terug kijken. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.  

Familie Faassen

Wij willen jou graag heel hartelijk bedanken voor alles wat je de afgelopen week hebt gedaan. Hoe je met ons, maar vooral met ons mam bent omgegaan. Zo respectvol, met veel begrip en liefde. Het was fantastisch om op deze manier van haar afscheid te kunnen nemen. We kijken met een heel warm gevoel terug op deze tijd en zeker op zaterdag.

Nogmaals onze hartelijk dank voor alles.

Liefs Maria en Joop, Angeliek en Silvester, Lotte en Stijn en Renate en George

Mijn vader had Anita ontmoet op de 70+ beurs.
Hij had een uitvaartpolis bij de Dela maar na een gesprek met Anita gaf hij aan dat hij het liever door haar wilde regelen. In een vervolggesprek was hij overtuigd, Anita moest zijn uitvaart verzorgen! Zijn einde naderde en we hebben samen met hem nog met Anita kunnen spreken. De uitvaart is gegaan zoals hij het graag wilde, Anita heeft ons begeleid en dankzij haar kijken wij terug op een hele mooie, liefdevolle en respectvolle uitvaart. Dankzij de adviezen van Anita hebben we de door Corona opgelegde beperkingen niet als storend.

Heel hartelijk dank hiervoor!

Loes Kalkman

Gewoon een fijn mens, dankjewel voor alles!

Ricky

Nou Anita jouw persoonlijk keurmerk heb je zeker afgegeven. Een organisatietalentje, integer en eerlijk en ik weet dat je dat laatste woord niet graag gebruikt want zoals je ons uitlegde heb je van je opa geleerd dat als je eerlijk bent, het nergens voor nodig is om dat te vermelden. Wij denken dat je opa ontzettend trots op je is als mens en als onderneemster. We willen je nogmaals danken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en hopen in de toekomst nog eens onder andere omstandigheden een kopje koffie met je te drinken en bij te praten.

Liefs, Wim en Elly

Toen het einde van onze moeder naderde wist ik zéker dat ik Anita als verzorgster van haar afscheid wilde. Ik kende Anita al van de uitvaart van mijn schoonvader en de warme, persoonlijke manier waarop zij dit aanpakt maakt haar belofte “Waar zorgen zorgeloos verlopen” meer dan waar.

Buiten dat zij een warm en betrokken mens is, neemt zij ook het heft in handen als dat nodig is. Zo bleek tijdens de voorbereidingen voor de crematie dat de uitvoering daarvan steeds aangepast moest worden door veranderende regelgeving vanwege het Coronavirus.

Zij besprak adequaat met ons haar ideeën en voorgestelde aanpak om mama toch het mooie afscheid te kunnen geven wat wij voor ogen hadden. Wij kijken met veel warmte terug op het afscheid van onze mama, dank je wel Anita.

Hartelijke groeten van Hans, Ad, Agnes

 Anita heeft begin dit jaar de uitvaart van mijn moeder verzorgd en we hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Vooraf hartverwarmende begeleiding, ze was er op de juiste momenten, samen een schitterend afscheid in elkaar gezet waarin alles mogelijk was. Prachtige warme woorden van Anita om het een geheel te maken en buitengewoon fijne nazorg! Anita ontzorgd van A-Z met haar persoonlijke, warme en professionele werkwijze en haar mooie persoonlijkheid! Ik had geen betere uitvaartbegeleidster kunnen wensen!

Melanie Op ’t Root / Helmond

Lieve Anita,
Wat zijn wij je dankbaar voor je goede zorgen, niet in woorden uit te drukken. 
Wij hebben onze (schoon)ouders beide in één maand verloren, dat is niet niks.
Maar met jouw goede zorgen, steun en adviezen heb je voor beide (schoon)ouders een mooie uitvaart geregeld.
We hebben niet alleen baat gehad bij jouw professionele ondersteuning en kennis van zaken maar ook om de aanwezigheid van jouw fijne en mooie persoonlijkheid zijn wij dankbaar. Wij wensen jou heel veel succes met jouw uitvaartonderneming en hopen dat nog veel mensen gebruik mogen maken van jouw steun en kennis.

Liefs, Denise / Valkenswaard

 Ik wilde mijn beste wensen voor het nieuwe jaar toewensen aan deze fantastische vrouw
die zo belangrijk voor ons is geweest en ontdekte deze mogelijkheid om onze ervaring te delen, bij deze.

Anita was niet mijn eerste keuze, wel van mijn kinderen en wat ben ik blij dat ik naar hun voorstel heb geluisterd.
Het is al weer enige tijd geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen van mijn vrouw en Anita dagelijks over de vloer kwam om ons te ondersteunen en wat heeft ze dit geweldig gedaan.

Een talent voor organiseren en ontzorgen en een waar mensen-mens
(met de volwassenen en wat was ze goed met de kleintjes) waar je blindelings op kan vertrouwen.
Dat is onze ervaring met Anita.

Familie Boogers

Dankjewel voor een fantastische begeleiding

Frank Houben

Geachte mevrouw Overveld

Gaarne willen wij U langs deze weg, hartelijk dank zeggen voor de fantastisch mooie
en tevens subliem verzorgde uitvaart van onze zus en schoonzus Gina Willems-Versteeg.

In een woord geweldig dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen.
Verder wensen wij U veel succes met Uw uitvaart onderneming.
Nogmaals onze welgemeende dank voor alles.

Ger en Josselyne Versteeg

Wat een steun is Anita geweest, toen mijn moeder overleed, tijdens haar vakantie in Spanje.
Ze heeft ervaring met het repatriëren van overledenen en spreekt ook nog eens vloeiend Spaans.

Anita is oprecht, warm en professioneel.
Bovendien heeft zij mooie mensen om zich heen verzameld, die zij kan inschakelen en die volgens haar visie werken, kundig en met respect.

Anita heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, je kunt altijd bij haar terecht.
Ondanks het verdriet, heeft Anita ervoor gezorgd dat het afscheid een mooie herinnering is geworden waar we trots op zijn, en het precies zo is geworden als ons mam, gewild had.

Lieve Anita, bedankt voor alles, namens de hele familie.

 Myra Trum en Jos van Ham / Valkenswaard

Lieve Anita,

Als ik mensen hoor zeggen dat engelen niet bestaan dan denk ik nu er achteraan:
“dan hebben ze Anita nog niet ontmoet!” Dankjewel voor al je engelengeduld en begeleiding bij het regelwerk rondom de crematie van ons mam.

Hoe bijzonder is jouw taak om je te bemoeien met iemand die je nooit gaat kennen maar bovenal met de mensen (en al hun emoties) die je bij moet/mag staan in die bijzondere dagen daaromheen. Gelukkig zit het in jouw bloed! Je bent mijn engel geweest: Heel veel dank daarvoor!

Charlotte, Jeroen en Matteo / Eindhoven

Als je uitvaartzorg nodig hebt, is dat helaas niet vanwege een positieve gebeurtenis. De periode van overlijden tot en met de uitvaart is een emotionele rollercoaster.  Anita van Overveld heeft ons op een professionele manier geholpen om van de uitvaart een persoonlijk en waardig afscheid te maken! De wens van de klant staat bij haar voorop en het persoonlijke en warme contact hebben wij als zeer fijn ervaren. Dank je wel Anita!

William van Beek namens de familie van Beek / Valkenswaard

Lieve mensen, Wat was het fantastisch om de uitvaart van mijn vrouw te laten verzorgen door Anita. Al 4 jaar geleden hadden wij de eerste contacten en hebben toen al praktisch heel veel voorbereid. Dit verliep op en uitstekende en vooral heel persoonlijke manier. Ik had daar nu heel veel plezier van en het gaf nu heel veel rust.  Je kunt bij haar alle wensen in vervulling zien gaan. Zelfs mijn eigen uitvaart heb ik al grotendeels met haar geregeld. Dank, héél véél dank Anita!

Ruud Wiesen / Valkenswaard

Graag willen we jou Anita langs deze weg heel hartelijk danken voor jouw inzet tijdens het organiseren van de uitvaart van ons moeder, smam, oma en klein omaatje.

Jouw prachtige kwaliteiten zoals; je zo heerlijk menselijk zijn en je humor! De tomeloze energie (ook al was je moe), jouw verhalen en je groot aanpassingsvermogen aan onze luidruchtige familie.

Ze hebben er allemaal voor gezorgd dat wij de voorbereiding en uitvaart als
heel mooi en liefdevol hebben kunnen ervaren.

Alle broers en zussen Sprengers danken je hiervoor hartelijk.

fam Sprengers /  Valkenswaard

Graag wil ik hier onze waardering uitspreken over Uitvaartzorg Anita van Overveld. Anita heeft ons, na het overlijden van Jan, zeer betrokken en deskundig begeleid naar een prachtige crematieplechtigheid. Alles was, tot in het kleinste detail georganiseerd, met veel respect voor zowel de overledene, als voor ons, de nabestaanden. Niets was haar teveel. HARTELIJK DANK hiervoor Anita.

Familie Els van Holten / Valkenswaard

Dit is de tweede uitvaart die Anita voor ons verzorgd heeft. Ik bedoel dus echt “verZORGd”. Werken met Anita is net alsof een lid van de familie er bij komt zitten en op een gegeven moment zegt: “Ik heb verstand van wat er moet gebeuren, mag ik je daarbij helpen?” Haar zorgzame, betrokken manier, is verfrissend en bij tijd en wijlen zelfs adembenemend.

Ds. David Boyd Veghel / Valkenswaard

Bedankt voor de mooie uitvaart van ons Mam.

Joep, Paul en Robert Salemink

Anita, graag wil ik je bedanken voor het keurig en correct regelen en organiseren na het overlijden van Annemie. Alles tot in de puntjes geregeld en de tijd die je er voor neemt om dit alles te verzorgen.
Ook de rouwdienst was geweldig.

Rinus Mettes

Lieve Anita, vorig jaar bij het overlijden van mijn zus, heb jij de uitvaart geregeld. Op jouw website staat de volgende tekst, WAAR ZORGEN ZORGENLOOS VERLOPEN! Deze tekst is niet gelogen het was tot in de puntjes verzorgd, daarom hebben wij geen moment getwijfeld bij het overlijden van mijn vader.

Anita wij willen jouw bedanken voor alle steun en warmte die jij ons gaf, wij hebben een mooi en bijzonder afscheid gehad met een heel fijn gevoel!!

Tineke, Monique en verdere familie thxxxx

Lieve Anita, omdat wij wisten dat ons pap ging sterven hebben wij jou gebeld. Een keuze waar we geen moment spijt van hebben gehad. Jij hebt ons en ons mam vanaf het begin zo geweldig overal in begeleid, petje af.

Je hebt zoveel geregeld en ons van lasten ontzien, advies gegeven, niets was te veel. Mooie ideeën aangedragen waardoor we een begrafenis hebben gehad die ons pap ook graag wilde. Zelfs de nazorg was geweldig.

Anita, je bent een geweldige en gezellige vrouw die gewoon zichzelf is, en weet waar ze het over heeft, klaar staat op het moment dat nodig is en alles tot in de puntjes geregeld heeft. 
Heel erg bedankt.

Jolanda Geraerts-Wijnhoven

Anita, wat was ik blij dat ik je ooit had horen vertellen dat jij ook de uitvaart kunt verzorgen als we verzekerd zijn bij Dela. Helaas hadden we je nodig voor ons pap, totaal onverwacht maar wat was het fijn om jou erbij te hebben. Je bracht meteen rust in onze chaos toen je binnenkwam. Door jou hebben we ons pap mee verzorgd en aangekleed, dat hadden we van tevoren nooit gedacht. We hebben veel complimenten gehad over de uitvaart en dat doet ons goed en we kunnen iedereen aanraden om door jou de begrafenis te laten regelen met alle tijd en aandacht die je ons hebt gegeven. Kei bedankt, ook voor de dragers die ons pap zo mooi ophaalden aan de grote weg en meeliepen tot aan de kerk. Wat was dat mooi.

Angelique en Koen en iedereen van de familie

Lieve Anita als ik dat mag zeggen,
heel hartelijk bedankt voor de geweldige begeleiding
bij de crematie van mijn broer Harrie.

Dank Dank Dank je was geweldig, jij hebt mij heel diep in mijn hart geraakt dank je. Uit de grond van mijn hart, nogmaals DANK.

Evert Brom / Valkenswaard

Lieve Anita, vanaf het eerste telefonisch contact was er een “klik” met ons als familie. Na het overlijden van onze vader heb jij ons op een fantastische manier door een moeilijke week heen geloodst!
De gesprekken, de voorbereidingen op de bijzondere, persoonlijke uitvaartdienst die wij graag wilden,
alles klopte van A tot Z.

Ook onze moeder heeft heel veel steun van jou ervaren! Wij hebben natuurlijk heel veel verteld die week. Jij hoorde ons, maar bleek ook fantastisch te kunnen luisteren. Uit alle verhalen bleek jij een heel kloppend beeld van onze vader neer te kunnen zetten.

Voor alle mensen, die in een periode van verlies en verdriet een persoonlijke en warme gids nodig hebben, die alles tot in details organiseert, dan weet U nu bij wie U moet zijn!

Wij geven jou geen 5 sterren Anita, maar alle sterren van de hemel.

Dank je wel!

Heleen, Marian en Karin Pieper

Dank je wel Anita!

We hebben vele warme en positieve reacties ontvangen over de uitvaart, waarbij duidelijk werd dat mensen de informaliteit, de warme sfeer en ook de ingetogenheid waardeerden. Men vond dat mijn moeder hiermee goed werd uitgeleid.

Mijn dank ook voor jouw ondersteuning;
ik realiseer me dat we met vele wensen kwamen, ik kan echter zeggen dat je ons heel goed hebt geholpen. Ook op de video achteraf was dit goed te zien.

Frans van Houten

Kort na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder zochten wij een uitvaartverzorger. Na enige oriëntatie op internet namen wij contact op met Anita van Overveld. Al snel na onze eerste kennismaking was er een klik met Anita. Zij luisterde naar onze zorgen en wensen, gaf ons goede adviezen en gemaakte afspraken werden correct uitgevoerd.

Wij hebben, ondanks alle verdriet, een goed gevoel overgehouden aan de voorbereiding en uitvoering van de begrafenisplechtigheid. Anita had daarin een belangrijke bijdrage. Anita van Overveld is een heel goede uitvaartverzorgster.

Jan, Hebe en Pieter Helmons  /  Valkenswaard

Zo fijn !
Je bent een mooi mens, geeft fijne begeleiding en je hebt veel kennis. Onmisbaar in een proces waarin je gedachtes chaotisch zijn en je verdriet de overhand heeft.

Wij zijn heel blij dat jij er voor ons was.

Fam Baken  /  Valkenswaard

We wilden een onderneming die klein was
en zijn dankbaar dat we Anita vonden op het internet.
Haar kracht in je op je gemak laten voelen is enorm.
Haar kracht in luisteren  naar je verhaal en alle wensen om te laten zetten in werkelijkheid is bijzonder. Een kleine onderneemster, groots en kundig op alle vlakken! Dankjewel voor een bijzondere opbaring en perfecte verzorging van de uitvaart en dankjewel voor je mooie spreken tijdens de afscheidsdienst.

Dirk en Mia  /  Eersel

In de avond op zoek naar een “kleine”uitvaart onderneming trok jouw internet site mijn aandacht, meteen informatie opgevraagd en mocht je zelfs direct in de late avond nog bellen, superfijn. En hoe snel hadden we je nodig, de volgende ochtend stond je voor ons klaar en het voelde meteen goed. Charmant, betrokken, deskundig en met goede adviezen hebben we een mooi afscheid gehad van onze moeder. De kosten transparant en factuur vlgs begroting, Anita, dank je wel

Peter en Suzanne,  Eindhoven

Top verzorging, uitstekende uitleg, transparante kostenbegroting kloppend
met de factuur. Charmant, vriendelijk en kordaat. Als laatste wat een mooi afscheid heb je ons gegeven
van onze allerliefste echtgenote, moeder en oma.

Kees, kinderen en kleinkinderen / Eindhoven

Groots met een zachte g, dat is wie jij bent Anita anders kunnen we het niet formuleren.

Frans en Anita / Valkenswaard

We hebben met Anita meerde gesprekken gehad om het één en ander voor te bereiden.
In eerste instantie om ons te oriënteren. Haar aanpak beviel ons echter zo goed
dat we meteen besloten om de uitvaart die voor ons ligt door haar te laten verzorgen, ook al hebben we een uitvaartverzekering lopen bij de bekende maatschappij. Het is fijn om te weten dat zij er is om ons als gezin bij te staan, de wensen op te volgen en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij voor ons zal regelen.  Nu kunnen wij ons in alle rust gaan voorbereiden op de periode die voor ons ligt.

Riki

Wat zijn we dankbaar dat we voor de uitvaart van onze zoon hebben gekozen voor Anita! Een persoonlijke begeleiding waarbij ze onze wensen, die niet allemaal even standaard waren, heeft kunnen verwezenlijken.

Als wij het even niet meer wisten, was zij onze steun en toeverlaat en kwam met ideeën die perfect paste bij ons en onze zoon. We kwamen er al snel samen achter dat het een omvangrijke uitvaart werd waarbij veel kinderen een grote rol gingen spelen.  Ook hier wist ze door haar persoonlijke benadering perfect op in te spelen en zorgde ervoor dat iedereen zich betrokken voelde tijdens de uitvaart en waarbij ze het totale overzicht niet verloor.

Zo ontzettend fijn dat je op zo’n emotionele dag de touwtjes uit handen kan geven en erop kan vertrouwen dat de dag loopt zoals je in gedachten had. Anita, bedankt voor je begeleiding, dankzij jou hebben wij op een hele mooie en bijzondere manier afscheid kunnen nemen van onze zoon.

Mark, Sandra en Ellen Klomp / Dommelen

Waarom Anita te kiezen? Zij kan perfect aansluiten bij de wensen van de ‘klant’. Ze luistert naar wat je wilt en niet wilt. Ze vraagt goed door. Niets moet en alles mag/kan, zodat het een afscheid wordt dat past.

Als je geen idee hebt wat je wilt is ze een steun. Ze heeft veel voorstellen, ideeën en mogelijkheden door haar ervaring. Ze doet extra dingen die nodig zijn en niet in het pakket van diensten staan als ze vindt dat het essentieel is. Ze schuift moeiteloos de thuissituatie in waardoor je je geen klant voelt maar eerder een goede kennis die aanvoelt wat vereist is. Terwijl ze toch professioneel aan de slag blijft.

Ze heeft oog voor alle betrokkenen. Je weet/voelt dat zij het overzicht houdt. Dat er niets vergeten zal worden. Wij zijn haar zeer dankbaar voor het prachtige afscheid van onze dochter. We hebben van heel veel mensen terug gekregen hoe passend het was bij ons gezin. MAATWERK!

Jeanne Frank Reno en Vince / Valkenswaard

Bedrijven roepen vaak dat ze betrokken zijn bij…. Jij Anita…bént betrokken. Dat hebben we gezien en dat hebben we als genodigden gevoeld. De familie spreekt met grote lof over je, dat weet je al maar je hebt je visitekaartje niet alleen aan hun afgegeven maar ook aan alle aanwezigen en dat wilden we je graag laten weten.

Hans en Gerrie / Valkenswaard

Anita, ”Fijn dat je er was”
Ik ben zeer tevreden met de persoonlijke begeleiding van Anita rondom het plotseling overlijden van mijn vrouw. Ze nam de tijd voor een vrijblijvend kennismaking gesprek wat meteen goed voelde, tijdens de hele periode tot (en ook na) de crematie dacht zij mee.

Ze voelde de wensen en vragen van mij en mijn kinderen goed aan, geen druk of sturing maar net dat steuntje in de rug waarvoor dank. ”alles viel op zijn plek”

Gerard en kinderen / Valkenswaard

Hoi Anita, door alle drukte ook na de crematie van paps heb ik je nog niet persoonlijk
(en mede namens mijn broer en zus) kunnen bedanken voor de manier waarop jij ons hebt begeleid bij het regelen van de dienst en alle bijkomende zaken. Hulde!

We hebben alleen maar warme en mooie reacties gekregen van de vele (en veel meer dan verwacht) mensen
die afscheid kwamen nemen en ook hun steun en liefde aan de nabestaanden wilden betuigen.

Wij kijken allemaal met veel verdriet maar met name met een warm gevoel en een warme glimlach terug. Dank daarvoor!

Liane, Inez en Robin van de Vrugt / Valkenswaard – Amsterdam

Beste Anita, toen bleek dat Ton ernstig ziek was en hij na een mooi leven met vele reizen
zich nu voor moest bereiden op zijn laatste reis en afscheid moest gaan nemen van het leven moesten we ook gaan denken aan zijn uitvaart.

Al jaren ben ik bevriend met Ton en zijn vrouw en help ik hun waar ik kan. Maar een uitvaart regelen is toch zeker een verhaal apart. Ton wilde sober en klein. Het mooie vind ik dat je daar meteen respect voor had en luisterde naar de wensen van zijn vrouw en van hem.

Je nam je tijd en ook vergat je in alles niet de ondersteuning van mij, uiteindelijk een buitenstaander maar toch nauw betrokken. Jouw persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn een grote steun geweest voor mij en gaf Ton zijn vrouw ruimte om op een goede manier afscheid te nemen van haar man. Mede dankzij jou hebben we op een mooie manier passend bij de wensen van Ton afscheid kunnen nemen. Bedankt!

Michelle Wijnen / Valkenswaard

Lieve Anita, toen het moment was gekomen dat mijn lief was ingeslapen moesten we een keuze maken om de crematie te regelen, we hadden geen betere keuze kunnen maken.
Anita je bent een vakvrouw, begreep precies wat onze wensen waren en dacht daar ongelofelijk in mee. Het werd een mooi afscheid precies zoals mijn lief dat graag wilde.

Anita ik hoor alleen maar complimenten van de mensen die erbij geweest zijn. Ik kan het iedereen aanraden om voor jou te kiezen om een afscheid onvergetelijk te laten verlopen. Heel erg bedankt hiervoor.

Jacquelien Vromans / Dommelen
en de familie van Mastrigt / regio Rotterdam

Beste Anita, hartelijk bedankt voor de fijne wijze waarop je de uitvaart van Huub mee hebt verzorgd. Met veel zorg heb je ons bijgestaan bij het afscheid nemen van hem. De complimenten over de afscheidsdienst maakt dat we met fijne gevoelens daarop terug kunnen kijken.

Bedankt namens ons allemaal.

Ine van Deursen / Valkenswaard


Toen bekend werd dat Wim ongeneeslijk ziek was, kwamen we al googlend uit bij Anita. De website sprak ons meteen aan. We wisten niet wat we konden verwachten, maar vanaf het eerste bezoek van Anita, hadden we een prettig gesprek, zonder dat meteen de boeken en prijzen op tafel kwamen. Omdat Anita een een”vrouws”bedrijfje heeft, kwam er niet steeds een andere uitvaartverzorger, ook dat was heel fijn. Uiteraard werd er rekening gehouden met de wensen van Wim. Hij heeft toch nog veel van zijn wensen kenbaar kunnen maken. Het is een mooie uitvaart geweest, precies zoals Wim het wilde: zonder poespas. Ook na de uitvaart hield Anita nog contact. Vergeet die grote uitvaartverzorgers! Anita, nogmaals bedankt.

Annelies Koene / Valkenswaard

Super verzorging betreft de organisatie en een geweldige samenwerking tussen jou en ons om de dienst in elkaar te zetten. Kort maar krachtig en vooral heel persoonlijk, niet alleen door onze woorden maar ook door die van jou, alsof je ons pa zelf hebt gekend. Van veel mensen hebben we complimenten ontvangen over de mooie en vooral warme dienst.

Lieve Anita, ondanks dat het alweer een hele tijd geleden is, willen we je graag nogmaals bedanken voor dát wat je voor ons allemaal hebt gedaan. Zoals je zelf al zei, ons verdriet heb je niet weg kunnen nemen maar wat heb je ons een  handvaten meegegeven om die moeilijke weg van verwerking te bewandelen.

Sjaak en Yvonne / Valkenswaard

Lieve Anita, wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fijne wijze waarop je de uitvaart hebt verzorgd van mijn man/onze vader, Nol Verberkmoes.

Dit is een grote troost geweest voor ons als nabestaanden. We hebben veel bewondering voor de wijze waarop je met veel geduld ons hebt bijgestaan tijdens deze toch al moeilijke periode na het overlijden. Jij bent warm, professioneel en bovenal begripvol en menselijk. Ook de genodigden die de uitvaart bijwoonden waren vol lof. Hartelijk dank voor een zeer waardig afscheid tijdens deze verdrietige tijd.

Liefs, Carla, Desiree en Steven Verberkmoes / Valkenswaard

Anita bedankt voor alle goede zorgen, hulp en jouw persoonlijke aandacht, luisterend oor en (na) zorg bij het afscheid van onze moeder mevr. Rijkers-Pijs. De tijd die je voor ons nam om alles door te spreken heeft de begrafenis gemaakt die wij ook wenste.

Gerry vann den Boom / Dommelen

Anita oprecht dank voor de uitstekende verzorging en vakbekwaamheid bij de uitvaart van Mevr Reder-Hendrickx. Werkelijk perfect.

Ad van Meurs / Valkenswaard

Mijn vader was heel bijzonder en heel gewoon, gewoon een bijzonder persoon voor velen.
De wens om zo een uitvaart te krijgen, is door Anita tot in detail begeleidt en uitgevoerd.

Op 16 november was de bijzondere plechtigheid, met zijn geliefde familie en muziekvrienden die van heide en verre zijn gekomen om een begaafd muzikant de laatste eer te bewijzen. Anita hield ons scherp op momenten dat we het hard nodig hadden en heeft met ons tot in de kleine details een draaiboek gemaakt.

Intense dagen en samen een mooi afscheid neer zetten. De vele complimenten van onze bezoekers waren een opsteker voor ons. We willen jouw Anita dan ook duizendmaal dank betuigen voor je persoonlijke aandacht en (na)zorg bij het afscheid van ons Pa. Een speciaal bedankje van mijn moeder!! En we wensen jouw heel veel succes met je bedrijf en een gezond en gelukkig 2017.

Francien, Manita en Rob Intven / Bergeijk

Heb verschillende uitvaartverzorgers gepolst voor het overlijden van mijn man. Anita kwam bij ons thuis en heeft ruime tijd doorgebracht om met me te praten over alles rondom een crematie, terwijl de keuze toen nog niet gemaakt was. Dat deed ze heel rustig en betrokken. Achteraf is mijn gevoel goed geweest om voor haar te kiezen. De uren en de aandacht die ze aan ons besteed heeft waren warm en kundig.

Toos Boleij / Valkenswaard

Ze zeggen wel eens de devil is in the detail. Bij een uitvaart is het belangrijk dat alles klopt. Bij Anita is dat in goede handen. De begeleiding van Anita bij de uitvaart van mijn moeder was in alle opzichten heel erg fijn, vriendelijk, rustig, professioneel en alles in één hand. Misschien kunnen grotere uitvaart ondernemingen dat ook maar bij Anita weet je het zeker. Ik zou niet twijfelen en schakel haar in als het verdrietige moment daar is

 Robert Jan Marringa / Valkenswaard

Mijn vrouw Linda (58 jaar) was al enige tijd ongeneeslijk ziek, en heeft uiteindelijk euthanasie gepleegd. We hadden dus tijd om op ons gemak iemand uit te zoeken die het afscheid voor ons kon regelen. De website van Anita sprak ons wel aan. Even gebeld en ze kwam snel langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meteen dezelfde avond de knoop doorgehakt en meteen met haar in zee gegaan ! Onze wensen m.b.t. het afscheid waren niet helemaal standaard en Anita is erg meedenkend en flexibel. Zij heeft ons ook een mooie locatie voorgesteld (het kasteel in Geldrop), dat precies bij ons paste, en waar we ook erg gelukkig mee waren. Verder is zij volledig transparant in de kosten, en klopte de rekening precies met de begroting ! Kortom, Anita, bedankt voor je goede, professionele zorgen, je flexibele meedenken, en je lieve medeleven !

Gerard Rutten / Veldhoven

En dan ineens is het zover… het overlijden. Zoals ook mijn moeder begin September deze wereld verliet. Enkele weken voor haar overlijden heeft ze het voorrecht gehad om zelf een keuze te mogen maken wie haar uitvaart mocht begeleiden. En al bij het eerste gesprek met Anita was het meteen duidelijk dat zij haar uitvaart mocht verzorgen. Meteen na het overlijden hebben wij als familie Anita gebeld en kwam ze meteen naar ons toe. Een verschrikkelijk moment waar ongeloof, chaos van gevoelens en verdriet volop aanwezig waren toen zij binnenkwam. Vanaf dat moment regelde Anita de zaken op een zeer warme en familiaire manier. Elk detail werd duidelijk uitgelegd. En de mogelijkheden van het afscheid werden tijdens haar bezoeken geregeld. Ook wist ze nieuwe zaken aan het licht te brengen. Zo kwamen we op het idee om mijn bus als laatste vervoer van ons mam te gebruiken. Geweldig, want zo’n lelijke standaard lijkenauto, daar hadden we niks mee en vonden we ook te duur. Ook werden de vele extra mogelijkheden verteld… “een dure urn hoef je niet te kopen”. Standaard zaken bestaan niet, het is jullie keuze…. “kom laten we er even rustig over praten”. Anita, je had elke keer als je kwam zo’n warme lieve uitstraling. Zeer persoonlijk betrokken en wij hebben jouw aanwezigheid als een extra familielid ervaren. Je bent altijd zo duidelijk geweest in alles zodat wij als familie tot een geweldig afscheid zijn gekomen. Dank voor jouw bijzondere hulp. Zonder jou hadden we het afscheid niet op deze mooie manier kunnen doen. En wij snappen heel goed dat jij boven de andere uitvaartverzorgers uitstak en dat ons mam voor jou gekozen heeft!

Sjors van Bree / Valkenswaard

En dan komt de dag dat je een keuze moet maken voor een begrafenisondernemer en wat hebben we dat goed gedaan, beter hadden we het niet kunnen treffen. In een voorgesprek was het voor ons gezin meteen duidelijk dat Anita van de drie uitgekozen ondernemingen de juiste persoon was. Ze bracht een rust met zich mee door haar openheid van zaken, het weten waar je het over hebt en vooral door haar luisterend oor. In de zwaarte van de ziekte van mijn man bracht ze daardoor ook verlichting en dat bij een eerste kennismaking. Het mooie in al het verdriet is dat Anita de kracht had om mijn man te betrekken bij de voorbereidingen en het invullen van zijn wensen in volgende ontmoetingen. Het was confronterend maar vooral ook goed, dat heeft hij haar zelf nog kunnen zeggen.

En nu is het alweer een hele tijd dat we zonder hem zijn en willen we anderen graag delen in onze ervaring met Anita van Overveld Uitvaartzorg die geweldig is. Zij heeft woord gehouden en alles uitgevoerd tot in details wat we hadden besproken, haar ideeën en tips samen met onze inbreng hebben voor een heel mooi afscheid gezorgd. Ze werd zelfs ter plaatse door vele aanwezige bedankt voor het mooie afscheid. Naar ons inzien is zij het juiste voorbeeld dat een klein bedrijf ontzettend groot kan zijn in alle opzichten.

Rest ons nog Anita om jou nogmaals te bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt en weet dat de doosjes een kostbaar bezit zijn voor mijn kleinkinderen!

Familie Verhoeven / Eindhoven

Een maand geleden is onze zoon Thomas verongelukt. Wanhoop en paniek dus!!!! Diezelfde dag maakte we kennis met Anita. Alles maar dan ook alles heeft ze voor ons geregeld. Uiteraard hebben we zoveel mogelijk ons eigen inbreng gedaan, maar de begeleiding voor de hele uitvaart van A tot Z regelde Anita. Zo rustig en zo vol begrip werden we begeleid zodat wij op de meest mooie en respectvolle manier Thomas de meest geweldige uitvaart konden bezorgen. Van Overveld Uitvaartverzorging….hartelijk dank voor alles. XXX

Marjo en Harrie Sprengers – Nieuwenhuizen / Valkenswaard, Borkel en Schaft

Uw beleving telt

U kunt uw reactie achterlaten op onderstaand formulier.